Un bărbat înarmat cu o sabie își căuta soacra în Centrul Vechi al Capitalei

Distribuie daca ti-a placut!

Duminică seara in centrul Capitalei s-a transformat într-o scenă ruptă din filmele de acțiune. Un bărbat înarmat cu o sabie, și-a făcut apariția pe strada Lipscani și a băgat spaima în trecători.

Un bărbat înarmat cu o sabie a fost prins de poliţişti după ce, duminică seară, a ameninţat trecătorii pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Capitalei, anunţă Poliţia Locală. El le-a spus oamenilor legii că era supărat pe mama fostei sale concubine şi a vrut să o pedepsească.

Duminică seara, în centrul Capitalei, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani. Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții. Incidentul a fost raportat de către polițiști Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care – imediat – a trecut la monitorizarea video a persoanei. Totodată, polițiștii au început urmărirea lui N.B.F. (în vârstă de 31 de ani), iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani”, a informat Poliţia Locală Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Oamenii legii l-au imobilizat pe tânăr şi l-au dezarmat. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale – Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, bărbatul le-a spus poliţiştilor că era supărat pe mama fostei sale concubine și „voia să o pedepsească cu sabia”.

După stabilirea identității, bărbatul a fost condus la Secția 10 a Poliției Române.

 

  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.