BRÂNZĂ COAPTĂ CU USTUROI

Brânza coaptă cu usturoi este o delicatesă pe care o poate face oricine în 30 de minute, din numai câteva ingrediente. 

Mod de preparare:

1. Se încălzeşte cuptorul la aproximativ 190 de grade. Brânza se pune într-un vas de cuptor mic, pe hârtie de copt. Cu vârful unui cuţit, se dau găurele în bucata de brânză, iar în ele se introduce câte o bucăţică de usturoi.
2. Usturoiul rămas se presară peste bucata de brânză împreună cu foile de dafin, cimbrul şi celelalte condimente (de exemplu piper, boia, etc, după gust).
3. Vasul se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când se înmoaie suficient.
Brânza coaptă cu usturoi se poate servi cu focaccia sau pâine prăjită.

Informații Adiționale

  • Ingrediente:

    Ingrediente:

    l alte condimente, după gust

    l 2 foi de dafin rupte în bucăţi mici

    l cimbru

    l 450 g brânză semi-tare

    l 2 căţei de usturoi, tăiaţi în bucăţi mici  

Mai multe din această categorie: Cartofi mozaic »

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.