Prepelite cu smantana

Distribuie daca ti-a placut!

Prepelite cu smantana

Ingrediente:

• 6 prepelite
• 100 gr. unt
• 1 lingura de faina
• 1 lingura de mustar
• cateva boabe de piper
• 5 galbenusuri de ou de prepelite, sare
• 200 gr. de smantana
• 1 lamaie

Mod de preparare:

Prepelitele se taie in doua, se sareaza putin, se pun intr-o cratita cu unt si se inabuse sub capac pana se rumenesc putin. Se adauga faina, piperul boabe, zeama de lamaie, se stinge sosul cu un pahar de supa sau cu apa calduta si se mai fierb 10 minute.Dupa aceea se adauga smantana amestecata cu mustar si cu galbenusurile de ou.

Facebook Comments
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.