Prepelita la tava

Prepelita la tava

Distribuie daca ti-a placut!

Prepelita la tava

Ingrediente:

• 6 prepelite,
• foi de vita,
• 6 felii de slanina,
• 1 pahar de vin alb sec sau supa de oase,
• 100 gr. unt,
• 1 lingura de coniac,
• sare, dupa gust.

Mod de preparare:

Pregatirea prepelitelor se face ca mai sus. Prepelitele se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se introduc in cuptorul incins. Se frig cam 20-25 de minute.In timpul frigerii se stropesc cu sosul pe care l-au lasat. Cand sunt aproape gata se sting cu vin, cu o lingurita de coniac si cu un pahar de supa de oase.
Cand sunt gata prepelitele se scot din tava se dezvelesc de slanina, iar sosul se lasa sa cada pana raman cam 5-6 linguri (daca este prea mult sos, acesta nu are gust bun). Se servesc pe un platou, cu garnitura din pilaf de orez.

Facebook Comments
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.