PayPal lanseaza servicii bancare de baza pentru clientii sai din Statele Unite

Distribuie daca ti-a placut!

PayPal lanseaza in mod discret servicii bancare de baza pentru clientii sai din Statele Unite, printre care se numara si cardurile de debit, posibilitatea de a depune cecuri si chiar de a lua un imprumut.

PayPal este o companie cunoscuta de multi ca fiind un facilitator de plati online; clientii pot folosi serviciul PayPal pentru a efectua plati pentru achizitii online, cum ar fi eBay si alte site-uri web.

Asta pentru ca compania are instrumente de protectie care ajuta la protejarea cumparatorilor si vanzatorilor de inselatorii. Cu toate acestea, se pare ca PayPal s-ar putea ramifica in alte servicii financiare, cum ar fi sectorul bancar, deoarece intr-o stire de The Wall Street Journal, aflam ca compania a lansat servicii bancare pentru unii dintre clientii sai.

Printre acestea se numara cardurile de debit, capacitatea de a depune cecuri si chiar de a lua un imprumut. Stirea sustine ca PayPal a colaborat de fapt cu un numar de banci licentiate pentru a furniza aceste servicii bancare pentru clienti, desi identitatea acestor banci ramane necunoscuta pentru moment.

Compania nu a confirmat inca stirea si serviciile bancare pentru clienti, dar daca stirea este adevarata, ne asteptam la un anunt in viitorul apropiat. Aceasta ar trebui sa fie o directie interesanta pentru companie, mai ales daca luati in considerare faptul ca platforme precum eBay intentioneaza sa inlocuiasca PayPal cu o alta companie ca procesator principal de plati.

De asemenea, PayPal nu este prima companie non-bancara care ofera astfel de servicii bancare clientilor. Aplicatia de messenger din China, WeChat, a evoluat pentru a fi mai mult decat o aplicatie de mesagerie, pentru ca oamenii o pot folosi pentru a lua imprumuturi personale sau chiar pentru a achizitiona proprietati.

  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.