Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean

Distribuie daca ti-a placut!

Ingrediente

– 12 oua de prepelita
– 1 lingura maioneza
– 1 lingurita hrean in otet
– sare
– piper
– patrunjel verde sau marar
– smantana
– zeama de lamaie

Mod de preparare

Ouale de prepelita se fierb timp de 4-5 minute. Se pun in apa rece pana se racesc, apoi se curata cu grija de coaja.
Intr-un bol se amesteca smantana, maioneza, hreanul si verdeata tocata marunt. Se adauga dupa gust: sare, piper si zeama de lamaie. Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se adauga ouale de prepelita intregi sau taiate in doua.

Salata se serveste dupa ce a stat 10-15 minute la rece.

Facebook Comments
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.