Focuri de armă la Galaţi. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de mai multe ori

Distribuie daca ti-a placut!

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Galaţi cu mai multe plăgi împuşcate, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiel al Judeţului Galaţi, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică de către reprezentanţii Spitalului Judeţean despre faptul că un bărbat de 31 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe, având mai multe plăgi împuşcate, relatează news.ro.

El a fost adus la unitatea spitalicească cu un taxi, fiind conştient în momentul când s-a prezentat acolo, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri medicale.

Iniţial, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, dar după ce vor fi prezentate concluziile medico-legale este posibil ca încadrarea juridică să se schimbe în tentativă de omor.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, oamenii legii urmând să stabilească toate aspectele care au dus la acest incident şi să-i tragă la răspundere pe cei implicaţi.

Sursa: News.ro

Facebook Comments
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.