Ciuperci umplute cu carne, oua de prepelita si cascaval

Ciuperci umplute cu carne, oua de prepelita si cascaval

Distribuie daca ti-a placut!

Ingrediente:
-8-10 ciuperci cu palarie mare Champignon
-200 g carne tocata (dupa preferinta, eu am pus carne de curcan)
-100 g amestec de legume
-1 ceapa potrivit de mare
-1 legatura mare de patrunjel verde
-1 bucata de ccca 100 g ciolan afumat
-1 lingura legume deshidratate
-1 lingura amestec de condimente uscat(cimbru,dafin,piper,oregano)
-sare
-100 g cascaval
-8-10 oua de prepelita
-ulei de masline

Mod de preparare
Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura in sus, in tava in care am pus hartie pentru copt. Se sareaza si se stropesc cu un pic de ulei de masline fiecare scobitura a ciupercilor, apoi se dau 15-20 minute la cuptor. Intre timp, pregatim umplutura, calind in ulei de masline, ceapa tocata fin, impreuna cu ciolanul afumat taiat marunt si cu amestecul de legume. Cand se inmoaie bine totul, adaugam carnea tocata, sarea, amestecul de condimente si lingura de legume deshidratate, lasam sa fiarba in voie, pana ce scade sucul lasat si incepe sa se rumeneasca totul frumos. Oprim focul si adaugam verdeata tocata fin.
Scoatem tava de ciuperci din cuptor si vom observa ca ciupercile usor coapte sunt pline de un suc (este un pic toxic), pe care il indepartam cu un servetel absorbant.
In fiecare scobitura, se pune cate o lingura de umplutura de carne, apoi se face un cuib deasupra din cascaval ras, in care spargem cate un ou de prepelita. Se da tava din nou la cuptor, pentru cca 20-25 minute. Se servesc si calde, dar si reci sunt la fel de delicioase.

Facebook Comments
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.