Basescu a starnit hohote de ras in Parlament! Cum a descris ”Guvernul Vasilica Viorica Dragnea”. Fostul președinte a afirmat că în noul Executiv sunt doi, trei oameni valoroși, dar și câțiva oameni ”bolnavi, bolnavi”.

Băsescu a facut referire la Valentin Popa, validat pentru funcția de Ministru al Educației, care s-a remarcat prin numeroasele greșeli gramaticale pe care le-a făcut. Referitor la scuzele pe care le-a invocat acesta, Băsescu a susținut că nu a auzit ceva mai ridicol.

Guvernul Dăncilă ”arată ca un guvern de țară subdezvoltată, în care fiecărui tribuleț trebuie să i se dea câte ceva. Dacă mă refer la structura calitativă, putem vedea că sunt doi-trei oameni valoroși. Sunt și câțiva oameni bolnavi, bolnavi, au coloana flexibilă. Și mai e o categorie de oameni care vorbesc cu dificultate limba română. De azi nu-i mai cert pe ungurii care vorbesc stricat limba română, că avem și noi pe unul care taie ”pamblica” și care se plimbă prin comisiile parlamentare spunând că ”pamblică” e un regionalism în Bucovina. Ceva mai ridicol n-am mai auzit... Oricum, ”celălant” ministru care era cu ”genunchele” umflate (Liviu Pop - n.r.) chiar a folosit un regionalism. Ăsta e nivelul Guvernului Vasilica Viorica Dragnea. Mă rog la Dumnezeu pentru o viață cât mai scurtă a acestui guvern...”, a susținut liderul PMP.


Log in to comment
Showers

2°C

Bucuresti

Showers

Humidity: 75%

Wind: 28.97 km/h

  • 19 Feb 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 20 Feb 2018

    Cloudy 2°C -1°C

loading...
loading...